Feesten, recepties, diners, koffietafel of zakelijke vergadering?

Zoals u ziet is er heel veel mogelijk bij de Cafe Zaal Cafetaria De Spijker en denken wij graag met u mee! Onze moderne zaal heeft ruimte voor 20 tot 150 personen en komt met alles erop en eraan. Van airco tot muziekcomputer en beamer, tot draadloos internet. Dankzij de flexibele zaalindeling komt uw feest of event perfect tot z'n recht. Weet u niet zeker hoe u de arrangementen moet aanpakken? Geen probleem. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u advies op maat geven. Meer weten? Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Zaal de Spijker

De moderne zaal van Cafe Zaal Cafetaria De Spijker is voor tal van mogelijkheden te gebruiken. Zo is het uitgerust met airco, draadloos internet en natuurlijk mogen de beamer met bijbehorend projectiescherm, geluidsinstallatie met draadloze microfoon en de muziekcomputer mag zeker niet ontbreken. Over dat laatste gesproken: we helpen u graag bij het vinden van een goede dj of band die helemaal bij uw feest/event past. Tevens beschikken wij over een ruime parkeetplaats voor al uw gasten.

We maken met alle plezier een offerte op maat - helemaal gratis en vrijblijvend!

Vraag gratis offerte aan

Etentje, Walking dinner of een hapjesbuffet

De keuze is reuze, als het gaat om uiteenlopende zaken als zaalindeling, diners, of muziek heeft Cafe Zaal Cafetaria De Spijker jarenlange ervaring. Neem daarom contact met ons op voor advies op maat voor uw feest of bedrijfsevent. We helpen u maar al te graag om een onvergetelijke ervaring neer te zetten voor uw gasten. Of het nu gaat om een koud themabuffet tijdens een jubileum of een bruiloftsfeest met extra veel dansruimte - bij Cafe Zaal Cafetaria De Spijker zijn eindeloos veel variaties mogelijk. 

Arrangementen