Catering in en rondom Beers

Cafe Zaal Cafetaria De Spijker is misschien wel de meest gastvrije plek in het pittoreske, Noord-Brabantse Beers. Dat betekent ontspannen, bijkomen van een fietstocht, het weekend vieren met een borrelhap of gewoon smullen van onze heerlijke gerechten. Maar, daarmee begint het pas. U kunt bij ons terecht voor al uw catering, we zijn het toetje op de 'Happen & Trappen'-route en organiseren tal van activiteiten zoals onze oud-Hollandse spelen. En dankzij onze flexibele zaal is Cafe Zaal Cafetaria De Spijker een prachtige locatie voor al uw teamuitjes, bedrijfsevents en feesten in Beers, regio Cuijk.

Wilt u met de kerst lekker genieten?🌲⛄
Dan hebben wij voor u de oplossing!😄
Kerstcatering die zelfs bij u thuis wordt bezorgd, die alleen even in de oven moet:
Kijk op onderstaand menu en stel deze samen met de verschillende mogelijkheden. Heeft u vragen schroom niet om contact op te nemen!
Menu bestaande uit:
- keuze uit twee voorgerechten
- keuze uit een soep
- keuze uit drie bijgerechten
- keuze uit twee hoofdgerechten
- grand dessert
Mogelijkheid om extra soep, bijgerecht of hoofdgerecht te bestellen.
* Ook aan de gourmetters hebben we gedacht! Wij stellen voor u een complete gourmetschotel samen!🤤
Er is ook aan de kinderen is gedacht! 👨‍👩‍👧
Bestellen kan via:
* info@cafezaaldespijker.nl / ben-toonfood@hotmail.com
* Bel naar 06-51306661

* Voor vragen kunt u ook altijd een Whatsapp bericht sturen of bellen natuurlijk.

Catering

Catering nodig voor uw feest bij u thuis of wilt u genieten bij ons in de zaal? Cafe Zaal Cafetaria De Spijker is dé kwaliteitscateraar voor al uw feesten: of het nu voor een bescheiden familiefeest thuis is, of een groot jubileum in uw verenigingsgebouw. We hebben warme én koude schotels & buffetten en uitgebreide lunchmenu's. Bovendien kunt u in ons zaal terecht voor een high tea of winterbarbecue. Heeft u specifieke wensen? Vraag het dan gerust. Er is veel mogelijk, zowel bij ons in de zaal (20 tot 150 personen) of bij u op locatie.


Wat dacht u van een hapjesbuffet of walking dinner, vraag gerust voor een vrijblijvende offerte.

Café/Cafetaria de Spijker

Gezelligheid, gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer maken Cafe Zaal Cafetaria De Spijker tot zo'n typisch Brabantse café. Kom genieten van een ruime selectie aan bieren - van speciaal, wit tot tap - op ons grote, verwarmde terras. Vrijdag en zaterdag zijn we zelfs tot 03:00 open! Of smul van een gevarieerd aanbod aan gezonde gerechten zoals salades en broodjes die u ook kunt afhalen. Verder kunt u ook bij ons terecht voor een high tea en organiseren we tal van activiteiten die u samen met vrienden, familie of collega's kunt doen. Denk aan oud-Hollandse Spelen, tandemtochten, maar ook laserkleiduivenschieten, Birdie Ball Golf Clinics en nog veel meer. Tot slot bent u van harte welkom als u een  'Happen & Trappen'-route fietst. Ons café is het overheerlijke toetje op de route. Zien we u snel?

Cafetaria menuMenukaartHigh Tea menu