Catering in en rondom Beers

Cafe Zaal Cafetaria De Spijker is misschien wel de meest gastvrije plek in het pittoreske, Noord-Brabantse Beers. Dat betekent ontspannen, bijkomen van een fietstocht, het weekend vieren met een borrelhap of gewoon smullen van onze heerlijke gerechten. Maar, daarmee begint het pas. U kunt bij ons terecht voor al uw catering, we zijn het toetje op de 'Happen & Trappen'-route en organiseren tal van activiteiten zoals onze oud-Hollandse spelen. En dankzij onze flexibele zaal is Cafe Zaal Cafetaria De Spijker een prachtige locatie voor al uw teamuitjes, bedrijfsevents en feesten in Beers, regio Cuijk.

Catering

Catering nodig voor uw feest bij u thuis of wilt u genieten bij ons in de zaal? Cafe Zaal Cafetaria De Spijker is dé kwaliteitscateraar voor al uw feesten: of het nu voor een bescheiden familiefeest thuis is, of een groot jubileum in uw verenigingsgebouw. We hebben warme én koude schotels & buffetten en uitgebreide lunchmenu's. Bovendien kunt u in ons zaal terecht voor een high tea of winterbarbecue. Heeft u specifieke wensen? Vraag het dan gerust. Er is veel mogelijk, zowel bij ons in de zaal (20 tot 150 personen) of bij u op locatie.


Wat dacht u van een hapjesbuffet of walking dinner, vraag gerust voor een vrijblijvende offerte.

De barbecue menu's zijn te bestellen vanaf 15 personen.

Barbecue menu's

Café/Cafetaria de Spijker

Gezelligheid, gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer maken Cafe Zaal Cafetaria De Spijker tot zo'n typisch Brabantse café. Kom genieten van een ruime selectie aan bieren - van speciaal, wit tot tap - op ons grote, verwarmde terras. Vrijdag en zaterdag zijn we zelfs tot 03:00 open! Of smul van een gevarieerd aanbod aan gezonde gerechten zoals salades en broodjes die u ook kunt afhalen. Verder kunt u ook bij ons terecht voor een high tea en organiseren we tal van activiteiten die u samen met vrienden, familie of collega's kunt doen. Denk aan oud-Hollandse Spelen, tandemtochten, maar ook laserkleiduivenschieten, Birdie Ball Golf Clinics en nog veel meer. Tot slot bent u van harte welkom als u een  'Happen & Trappen'-route fietst. Ons café is het overheerlijke toetje op de route. Zien we u snel?

Cafetaria menuMenukaartHigh Tea menu