Zaalverhuur Cuijk

De Zaal van De Spijker is geschikt voor het vieren van ieder feest!

Geef uw feest in de zaal van De Spijker in Beers

Een bruiloft, een 25-jarig huwelijksfeest, een personeelsfeest, een receptie of een themafeest? Onze zaal van De Spijker is geschikt voor het vieren van ieder feest. De Spijker heeft de zaal pas helemaal verbouwd, met onze nieuwe sfeerverlichting is het mogelijk om aan iedere wens van de gast te voldoen. Met een paar knoppen kunnen wij de gehele sfeer bepalen in onze zaal.
Standaardfeesten kennen wij niet,  voor iedere gelegenheid kunnen wij de sfeervolle zaal naar uw wensen aankleden en indelen. Ieder feest wordt op maat gemaakt, van groot tot klein.  Onze vriendelijke bediening en de kwaliteit van de catering zullen er aan bijdragen dat uw gasten nog lang napraten over uw feest!

 

Catering cuijk  Teamuitje Nijmegen

Bruiloft, jubileum, receptie, koffietafel of vergadering, alles is mogelijk

U kunt de zaal voor heel veer verschillende mogelijkheden huren. De zaal is uitgerust met airco, muziekcomputer, beamer, draadloos internet en een goede geluidsinstallatie met draadloze microfoon, hier kunt u vrij gebruik van maken. Ook kunnen wij u adviseren bij het inhuren van een DJ of livemuziek, mocht dit uw wens zijn.

Stuur ons gerust een mailtje en wij maken voor u geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte op maat!

 

Café Cuijk

Arrangementen

Door de jarenlange ervaring op het gebied van zaalindeling, muziek, drank, diners en buffetten kunnen wij u een goed advies geven. Wilt u een buffet bij uw feestje? Deze worden allemaal in eigen keuken bereid en daarom zijn er vele variaties mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een koud of warm buffet of een combi hierin. Wellicht wilt u een themabuffet en dan richten wij na u wensen de zaal in met de juiste indeling voor uw feest. Bij De Spijker in Beers is veel variaties mogelijk!

Een feestje in de zaal wordt hoe dan ook geslaagd!!