High tea Nijmegen

De Spijker: een heerlijk rustpunt tijdens je fietstocht

Tandemtochten en fietsroutes in de mooie omgeving van Cuijk

Aan de westoever van de Maas, op de grens van Noord-Brabant, Gelderland en Limburg vindt u Café Zaal De Spijker. In dit gebied liggen veel fietsroutes. We hebben een aantal mooie routes in Brabant, bijvoorbeeld eentje waarbij u een rondje om de Kraaijenbergse Plassen fietst. Begin, rust uit of eindig uw fietstocht bij De Spijker.

Fietsroutes Brabant van Café De Spijker in Beers (gemeente Cuijk)

Een lekkere kop koffie, een glaasje fris, iets lekkers erbij: het zijn de dingen de een geslaagde fietsdag compleet maken. Café Zaal De Spijker zorgt met Fietsroutes Brabant voor een gezellig rustpunt. De uitgestippelde fietsroutes zijn te rijden met een normale fiets. We zien de laatste tijd ook veel mensen van een elektrische fiets afstappen voor ze bij ons neerstrijken voor een drankje. Dichtbij Café De Spijker zijn maar liefst 6 oplaadpunten. Laadt niet alleen uzelf maar ook uw fiets op voor u weer doorfietst. 

Happen en Trappen

Het concept Happen en Trappen leidt u door het Land van Cuijk. In de 52 kilometer die aflegt, fietst u door bossen en wisselen akkers en heidevelden elkaar af. De dag begint bij het pannenkoekenhuis De 7 Dwergen in Sint Agatha. In totaal zijn er 5 stopmomenten, en u trapt van het voorgerecht naar een soepje en hoofdgerecht om te eindigen met een toetje. Voor het dessert schuift u aan bij De Spijker. 
 

Een dagje Happen en Trappen kost slechts €38,50 per persoon!