Barbecue cuijk

Catering nodig voor uw evenement?
Wij helpen u graag!

Bestel heerlijke gerechten bij Café De Spijker in Beers

Geeft u thuis of op uw vereniging een feest en zoekt u nog een goede catering in regio Cuijk? Café De Spijker helpt u graag en biedt tal van mogelijkheden. We hebben koude schotels, koude en warme buffetten en ook lunchmenu’s. Daarnaast kunt u ook een high tea of winterbarbecue bij ons reserveren. Mocht u nog andere ideeën of een verzoek hebben, vraag het dan gerust want bijna alles is mogelijk. U kunt van de catering gebruik maken bij ons in de zaal, maar we leveren ook catering op locatie.  
 

Tandemtocht

Winterbarbecue

Kunt u geen genoeg krijgen van barbecueën? Bij Café De Spijker kan het. We hebben een binnen-barbecue waarop onze kok onder meer heerlijke schouderkarbonades en gemarineerde kip op bereidt. We hebben meerdere menu-opties en u kunt een winterbarbecue organiseren vanaf 30 personen. 

Fietstrein

Zaal, De Spijker!

De zaal bij Cafe Zaal De Spijker:

Zoekt u of uw bedrijf een sfeervolle locatie voor feesten en partijen, zoals een Bruiloft, Jubileum, Kraamfeest of gewoon voor een Verjaardag, dan is de zaal bij Café Zaal De Spijker in Beers daar uitermate geschikt voor.

De zaal biedt de ruimte vanaf ca 20 tot 150 personen en is tevens in het bezit van een gezellige bar en om te bouwen voor ieder geschikt feest.

Door middel van aangenaam gekleurde led verlichting wordt de zaal in de gewenste kleuren verlicht. Opstelling van zitjes en bartafels kunnen naar wens worden geplaatst.

In de zaal is een professionele geluidsinstallatie aangesloten waar met gemak een eigen persoonlijk samengestelde muzieklijst via bv een laptop kan worden afgespeeld, een band of DJ zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Een hapje en een drankje, maar ook een compleet buffet kan worden geregeld.

Bij interesse of verdere informatie kunt u contact opnemen via ons mailadres: info@cafezaaldespijker.nl of via het telefoon nummer: 0485-312937.

Wij maken voor u geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte op maat.